sommerfest logo

10 unike ideer for din sommerfest i Oslo

Når sommersolen smiler over Oslo, er det den perfekte tiden for å arrangere en uforglemmelig fest. Her hos Sult har vi ikke bare de ideelle lokalene for enhver anledning, men vi elsker også å inspirere våre kunder med kreative ideer. Så hvis du planlegger en sommerfest, hvorfor ikke prøve noe unikt?

Her er ti unike ideer som vil gjøre din sommerfest i Oslo til snakkisen i lang tid framover:

1. Norsk St. Hans-magi

La deg inspirere av den tradisjonelle norske midtsommerfeiringen. Tenk blomsterkranser, levende lys og en meny med norske sommerfavoritter. Sults sjarmerende hageanlegg ved fjorden (Hvalstrand Bad og Villa Grande) er perfekte steder for en slik fest.

2. Urban hagefest

Skap en grønn oase midt i byen. Med Sults romslige terrasser (S4 Rooftop) kan du invitere til en fest omringet av planter og lyslenker, og servere økologiske cocktails og fingermat.

3. Retro strandparty

Pynt opp et av våre lokaler i retrostil med badeballer, parasoller og pastellfarger. En DJ som spiller sommerhits fra 50- og 60-tallet vil få folk ut på dansegulvet.

4. Kunst og vin

Benytt Sults elegante gallerirom for en kveld med kunstutstilling og vinsmaking. Kombiner lokale kunstnere med utsøkte viner for en kulturell og sosial opplevelse. Sjøholmen Café blir ofte brukt av kunstnere.

5. Skandinavisk designaften

Feir skandinavisk design ved å arrangere en sommerfest med minimalistisk stil. Sults moderne og stilfulle lokaler gir den perfekte bakgrunnen for en slik samling.

6. Film under stjernene

Transformer et av Sults utendørsområder til en utendørskino. Vis klassiske sommerfilmer på stort lerret mens gjestene nyter piknik under åpen himmel.

7. Sjømat og seilas

Hva er vel mer sommerlig enn fersk sjømat og båtliv? Arranger en fest med seiltema og en rikholdig sjømatbuffet ved et av Sults lokaler nære vannet.

8. Sportsdag med stil

Aktiver gjestene med en vri på den klassiske sportsdagen. Tilby alt fra krokket til minigolf på Sults romslige utendørsområder, komplett med piknikområder for tilskuere.

9. Fargerik karnevalsdag

Slipp løs en karnevalsånd med en fargerik og energisk fest. Våre største lokaler kan enkelt forvandles til en dansefest med live sambamusikk og fargerike kostymer.

10. Vintage bokmarked

For litteraturelskere, organiser en sommerfest med et vintage bokmarked. La Sults lokaler fylles med bokhyller og skape en lun lesestue-atmosfære.

Disse ti ideene kan tilpasses enhver smak og stil, og Sults allsidige lokaler i Oslo tilbyr den perfekte rammen for din kreative sommerfest. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan gjøre dine festideer til virkelighet!

sommerfest oslo