sommerfest logo

Slik har du sommerfest med jobben

Når tankene går mot sol og varme, er det et tydelig tegn på at tiden er inne for å planlegge den årlige sommerfesten med jobben. Det er en unik mulighet til å bygge team spirit, slappe av og skape minner med kollegaer utenfor kontorets fire vegger.

Her gir vi deg tipsene og inspirasjonen du trenger for å gjøre årets sommerfest i Oslo til den beste noensinne!

Hvorfor Oslo er perfekt for din sommerfest
Oslo, med sin blanding av naturlig stil og urban eleganse, tilbyr en rekke muligheter for å skape en minneverdig sommerfest. Byens dynamiske atmosfære kombinert med naturskjønne omgivelser som Oslofjorden og marka, gir en perfekt bakgrunn for ethvert arrangement.

Valg av selskapslokale som vekker oppsikt
Sult er stolte av å tilby noen av de mest ettertraktede lokalene i Oslo for din sommerfest. Enten du ser etter en elegant sal, en koselig hage, eller et sted med en fantastisk utsikt over fjorden, har vi noe for enhver smak. Våre selskapslokaler er utstyrt for å håndtere alt fra små intime samlinger til store, brusende fester.

Skreddersydd catering
Ingen sommerfest er komplett uten deilig mat og drikke. Vår cateringtjeneste er her for å imponere dine kollegaer med alt fra tradisjonelle norske retter til internasjonale delikatesser. Vi fokuserer på friske, lokale ingredienser for å gi et måltid som ikke bare smaker godt, men også snakker til hjertet av norsk sommer.

Aktiviteter som styrker teamet
En sommerfest er en gyllen mulighet til å styrke teamånden. Vi kan organisere ulike teambyggende aktiviteter, fra avslappede spill i parken til mer organiserte konkurranser. Dette er ikke bare morsomt, men også en fantastisk måte å la ansatte knytte bånd på.

Tips for planlegging:

  • Tidlig booking
    Sommeren er en travel tid, så sørg for å bestille ditt lokale tidlig.
  • Tilpasset underholdning
    Vurder live musikk eller en DJ for å sette stemningen.
  • Transportalternativer
    Tenk på transportmuligheter for dine ansatte. Vi kan hjelpe med å organisere transport til og fra lokalet.

Sommerfesten med jobben er mer enn bare en feiring; det er en investering i bedriftskulturen og de ansattes velvære.

I Oslo, med Sults unike sommerfestlokaler og skreddersydde tilleggstjenester, er mulighetene uendelige for å skape en uforglemmelig opplevelse. La oss hjelpe deg med å gjøre dette årets sommerfest til en som vil bli husket i lang tid!

Kontakt oss
Er du klar for å begynne planleggingen? Ta kontakt med oss på for en uforpliktende samtale om dine behov og ønsker for sommerfesten. La oss gjøre din sommerfest i Oslo til en strålende suksess!

sommerfest roklubben bygdøy
Sommerfest på Roklubben, Bygdøy
sommerfest på s4 rooftop
Sommerfest på S4 Rooftop