sommerfest logo

Sommeren nærmer seg sin slutt, og hva er vel bedre enn å runde av sesongen med en spektakulær sommerfest? Hos Sult har vi det perfekte bakteppet for å markere overgangen fra de lange, lyse kveldene til de gyldne høstdagene.

Unike lokaler midt i Oslo

Sult tilbyr en rekke eksklusive lokaler spredt rundt i Oslo, ideelle for enhver type sommeravslutning. Enten dere ønsker en intim middag under åpen himmel eller en stor fest med DJ og dans til langt på natt, har vi lokalet for dere. Våre lokaler, som den idylliske Park 29 og den sjarmerende Sjøholmen Café, tilbyr unike omgivelser som vil fortrylle dine gjester.

Skreddersydde menyer

Vår kulinariske filosofi er enkel: Friske, lokale ingredienser omformet til utsøkte retter som gjenspeiler sesongens beste smaker. Våre erfarne kokker skreddersyr menyen etter dine ønsker og behov, enten det er gourmetmåltider for en liten gruppe eller en smakfull buffé som kan nytes i mer uformelle omgivelser.

Full-service

Når du velger Sult for din sommerfest, får du ikke bare et lokale – du får en komplett opplevelse. Fra planlegging og dekorasjoner til underholdning og gjennomføring, vårt dedikerte team vil sørge for at hvert aspekt av din fest er feilfritt. Vi samarbeider med topp leverandører for å sikre at hver detalj reflekterer din visjon.

Beliggenhet og tilgjengelighet

Alle våre lokaler er lett tilgjengelige fra alle deler av byen, enten det er med bil, offentlig transport eller til og med båt. Dette gjør det enkelt for alle dine gjester å delta i feiringen uten bekymringer.

Ikke la sommeren gli bort uten en minneverdig feiring. Kontakt oss i dag for å planlegge din perfekte sommeravslutning hos Sult – der gode minner skapes og sommeren avrundes med stil.

sommeravslutning hos sult selskapslokaler