sommerfest logo

Sommerfest-lokaler i Oslo

Når sommeren endelig kommer til Oslo, er det på tide å arrangere fest! Men hvilket lokale velger du som passer for din sommerfest? Her kommer noen forslag til flotte lokaler du kan leie for å feire sommeren.

Villa Grande i Oslo er et flott lokale for en sommerfest. Her får du bruke den store haven med fine plener og åpne utesitteplasser. Her er det plass til både rundebord og buffet for mange gjester. Med sin idylliske beliggenhet på Bygdøy passer Villa Grande perfekt for en sommerfest i det grønne.

Et annet flott alternativ er Roklubben, som ligger rett ved sjøen på Bygdøy. Her får du bruke den store festsalen med plass til 100 gjester, samtidig som gjestene kan nyte utsikten over Oslofjorden. Med sin maritime stil og nærhet til sjøen skaper Roklubben den perfekte sommerfølelsen.

Er du ute etter et mer uformelt sommerfest-konsept, passer Sporten i Oslo perfekt. Med sin store og åpne festsal er Sporten fleksibelt for både stående og sittende gjester. Her kan du enkelt servere lett mat og drikke i sommerstemning. Beliggenheten på toppen av Frognerseteren gir gjestene flott utsikt over byen og skogene rundt.

For deg som ønsker en sommerfest ved sjøen, er Sjøholmen et ypperlig valg. Her får du benytte uteserveringen rett ved vannkanten på Blommenholm. Med sin maritime stil og gode plassering skaper Sjøholmen den perfekte sommerfølelsen ved Oslofjorden. Her er det mulighet for både sittegrupper og buffet for inntil 200 gjester.

Uansett stil på sommerfesten din, finner du sikkert et flott lokale hos Sult i Oslo. Ta en titt på deres mange alternativer og la sommeren få feires i det grønne eller ved sjøen!

sommerfest lokaler oslo